Bitcoin-kauppa, salakirjoitus, kaupankäynti

Bitcoin-kauppa, salakirjoitus, kaupankäynti

Viikkojen ajan Bitcoin-kurssi on tuntenut vain yhden suunnan. Poliiseilla ei ollut pitkiä taukoja. Ja minne karhut menivät? Voitteko silti sijoittaa Bitcoiniin nyt vai liukuvatko hinnat taas alas pian? Tämä on esitettävä teknisestä näkökulmasta käyttäen viikoittaista, päivittäistä ja 4 tunnin näkymää.

Mahdollisuus sijoittaa nyt?

Pitkäaikaisille sijoittajille keskitytään varmasti suurempiin aikayksiköihin. Ylemmät aikayksiköt Bitcoin Code ovat aina merkityksellisiä alemmilla aikatasoilla. Siksi haluamme nyt tarkastella Bitcoin-viikkokaaviota.

Karhut tekivät sen! Nykyinen viikoittainen kynttilä on suljettu laskevasti. Tämä tarkoittaa, että päätöskurssi on alhaisempi kuin avaushinta. Karhukynttilää ei ole merkitty, koska vanha vuoden 2017 kaikkien aikojen huippu ylitettiin. Poliisit marssivat aina ylöspäin ja polkivat julmasti jokaisen karhun. Mutta jatkuuko se näin? Viimeisessä raportissamme olemme jo osoittaneet viikoittaisen alueen tukialueet.

Suhteellinen vahvuusindeksi, ostovoimaa osoittava indikaattori (kuvan alapuolella), on ollut erittäin kalliilla tasolla viikkoja. Jos tarkastelet Bitcoin-kurssin menneisyyttä, tämä on tällä hetkellä pisin alue tällä kalliilla alueella. Härkien on nyt erittäin tärkeää levätä ja ladata akkujaan. Tämä tapahtuu joko pitemmän sivuttaisvaiheen tai alaspäin suuntautuvan korjauksen avulla. Katsotaan siis päivittäisestä kaaviosta, onko trendiä jo olemassa.

Liity miljooniin ihmisiin, jotka ovat jo keksineet, kuinka sijoittaa älykkäämmin kopioimalla tai kopioimalla yhteisön parhaista sijoittajista toisen tulon saamiseksi. Aloita nyt!

Näiden tukitasojen on oltava Bitcoin-kurssia!

Se, mitä heti iskee, ovat neljä laskukynttilää heti kaikkien aikojen korkeimman, noin 42 000 dollarin, jälkeen. Vain pieni tukialue 32 325 – 34 000 dollaria pystyi tarjoamaan Bitcoin-kurssitukea. Hinta ei voittanut aiempia huippuja tällä viikolla. Tällä hetkellä ei kuitenkaan ole asetettu muita matalampia matalia.

Juuri mainitun tukivyöhykkeen tauon pitäisi löytää lisää ostovoimaa vain kahdesta alemmasta päivittäisestä avainasemasta. Tämä vyöhyke ulottuu noin 22800 dollarista noin 23850 dollariin Coinbasessa. Näytetty liukuva keskiarvo 200 (musta nouseva viiva), indikaattori, joka heijastaa pitkän aikavälin kehitystä, olisi saavuttanut tämän tukivyöhykkeen, jos Bitcoin-hinta olisi myyty uudelleen. Monet indikaattorit pitävät tätä indikaattoria vahvana tukena.

Jotta nousu jatkuisi, nykyinen korkein on voitettava kestävästi. Kuten näyttää siltä, ​​poliisit pitävät tauon. Onko tätä käytetty ja Bitcoinin hinta nousee edelleen tai ottavatko karhut vallan, on nähtävissä.

Bitcoin-kurssi ei kenenkään päätöksentekomaalla!

Jos tarkastelet 4 tunnin kaaviota, yksi asia erottuu: jotain tapahtuu, mutta mitään ei todellakaan tapahdu. Härät ja karhut antavat toisilleen kahvan, mutta kumpikaan ryhmästä ei todellakaan halua aloittaa jotain. Nykyinen sivuttaisliike on syötävä ulos. On vielä liian aikaista hyvään alkuun.

Heti kun vakaa trendi kehittyy jälleen, voit etsiä lähtökohtia. Sijoittajilla ei ole väliä, nousevatko vai laskevatko Bitcoinin hinnat. Hyvät lyhyen ja pitkän aikavälin voitot voidaan saada kärsivällisyydellä ja oikealla asetuksella.

Kommentare sind deaktiviert.